LITT OM OSS:

Vi er et lite familiedrevet firma som ble etablert i 2005. Vårt hovedprodukt er Barnevaderen og vi har helt siden oppstart vært med på med å utvikle denne. Vi har testet den ut på egne barn, venners barn, barn i barnehagen, på skolen, bekjentes barn osv osv. - Prøvet og feilet, prøvet og feilet... til vi ENDELIG fikk den på plass. Denne Barnevaderen er nå testet ut i flere barnehager, og vi har fått gode tilbakemeldinger.

Vi har også andre produkter, og siden vi tilsammen har 4 barn som elsket å være i vann, i tide og utide..., så har vi også tatt inn våtdrakter og badesko, som ble behørig testet av våre testpiloter.

Vi er uformelle, men vi er seriøse og veldig opptatt av at kundene våre er fornøyde. Vi har ikke alltid svarene klare på forhånd, for mottoet vårt er at vi bygger veien mens vi går. Men dukker det opp en utfordring løser vi den så godt vi kan.

Foretaksummer er: 988140961mva.

Vi driver også med webdesign, grafisk design og produktdesign. Gå inn på Grenas nettside: www.grena.no og se nærmere informasjon om dette her.

Du kan lese mer om oss her.

Innehaver av firma, økonomidirektør, lagersjef, slave, direktør... :o)

Narve har 2 barn som er glad i å leke i vann og som er ute i all slags vær. Han har opparbeidet seg god erfaring på å holde barn tørre så lenge som mulig.
Han er også den i firmaet som har best greie på tall og har dermed ansvaret for økonomien.

Hedvig har vært vår testpilot og fotomodell. Hun er ei aktiv og eventyrlysten jente som liker å være ute i all slags vær. Hun elsket å bade og var i sterk konkurranse med Christian om å være den største eksperten på bading. Hun var også ekspert på farger og passform.

Øyvind er en sporty gutt som har vært testpilot og fotomodell. Han liker å være tørr når han er ute og spiller fotball. Han var ekspert på å tøye grensene for hva sportstøy kan tåle ute i all slags vær...

Innehaver av firma, web-, grafisk- og produktdesigner, lager-medarbeider, slave, sjef... :)

Grethe Marie har 2 gutter som ELSKER vann. Hun kan derfor MYE om hvor våte barn kan bli... ;)
Hun har også vært sportsdykker og kan mye om det å være tørr på kroppen selv under vann midt på vinteren.

Christian har vært vår testpilot og fotomodell. Han ELSKER å være ved og i sjøen. Han var ekspert på å teste hvor lenge han kunne bade i kaldt vann før han ble blå og fikk krampe... Han var også ekspert på å gjøre ALT han kunne for å slite i stykker klær og sko...

Martin har vært vår testpilot og fotomodell. Han var ekspert på krabbefisking i fjæra og likte å teste hvor langt uti vannet han kunne gå før han ble våt... Han var ekspert på å bli våt... Han var litt frossen av seg, og likte derfor å bade med våtdrakt.

lagt til handlevogn